/Referenssejämme
Referenssejämme2018-11-06T12:14:37+00:00

Ammattitaitomme on sinun käytössäsi, hyödynnä osaamisemme! – CTF – CREW

Referenssejämme

Sp-Koti Oy Gaala

”Järjestimme vuosittaisen henkilökuntajuhlamme Tänään Kotona -päivät Hyvinkäällä tammikuussa 2018. Halusimme nostaa iltajuhlamme tunnelmaa ohjelmaan sopivalla valaistuksella ja musiikilla. Päädyimme käyttämään apuna Centerfield Teamin ammattilaisia. Ilta oli onnistunut ja saimme juhlaan osallistuneilta loistavaa palautetta. Suosittelen Centerfield Teamin ammattilaisia! ”

Jukka Rantanen, CEO, Sp-Koti Oy

SEO VIP vierailu

”Centerfield Team Finland Oy järjesti erinomaisen ohjelman yhteiselle päivälle yhteistyökumppanimme kanssa. Päivän ohjelma oli täsmällisesti suunniteltu ja toteutettu. Erityisesti pidin siitä, että asiakkaan toiveet oikeasti kuunneltiin ja huomioitiin. Centerfieldin huomaamaton mukanaolo päivän kulussa auttoi myös reagoimaan sujuvasti tilanteen mukaan aikataulumuutoksiin paikan päällä. Näin ei kuolleita hetkiä päässyt syntymään.

Valinnat ohjelmalle ruokailuineen olivat mieleenpainuvia ja poikkesivat positiivisesti normikaavasta. Ralliauton kyydissä olleilla hymy hehkui kasvoilla vielä pitkälle iltaan, kunnes saunan lämpimät löylyt ja järven viileä vesi huuhtelivat sen lempeästi pois. Marskin majan ruokailu itsensä Marsalkan seurassa on kenelle vaan unohtumaton tapa viettää syysiltaa. Kannattaa kokeilla.”

Kiitokset vielä Jari, Ari ja Pekka!”

Ystävällisin terveisin,

ARTO VILJANEN
SEO
Toimitusjohtaja, CEO