Kumppanit2023-05-24T14:16:31+03:00

Kumppanimme

Yhteydenotot kumppaneihin aina Centerfield Team Finlandin Oy:n kautta.

Yhteydenottolomake >>>
Muut yhteystiedot >>>

Suomalainen Energiaosuuskunta

Ohjelmatoimistot

Viihdemoguli

Hämeenlinnalainen ohjelmatoimisto,  josta saat esiintyjän tai ohjelman tilaisuutesi tarpeen mukaisesti. Oli kyseessä yritystilaisuus, terassikauden avajaiset, naapurin muuttotalkoot tai vaikkapa talvirenkaiden vaihtajaiset- You Name It!

MP-viihde tarjoaa kovatasoisia esiintyjiä laidasta laitaan. Verkkosivuilta löytyy bändiesittelyjen ja lehdistökuvien lisäksi ajantasalla olevat keikkakalenterit. Yhteydenotot Centerfield Team Finland kautta.

Hämeenlinnalainen ohjelmatoimisto joka on erikoistunut Rock painoitteiseen ohjelmaan. Artisteja listoilla ulkomaita myöden.

Kuljetukset


Lehdon Liikenne on linja -autoliikenteeseen erikoistunut perheyhtiö. Lämminhenkinen yhtiö palvelee kaikissa matkajärjestelyissä. Heillä on myös oma matkatoimisto.

RentCenter - Autovuokraamo

RentCenter Autovuokraamo sijaitsee Tampereella Hatanpäällä. Vuokrattava kalusto henkilöautojaista – suksiboxeihin. RentCenterin ”motto” voisikin olla – Olemme vakaasti sitä mieltä, että kaikkea ei kannata omistaa itse ja kunnon työkaluilla työt saa tehtyä mukavammin.

Aktiviteetit

Sydän-Hämeen Safarit

Sydän-Hämeen Safarit järjestää erilaisia safaripaketteja pääsääntöisesti konevoimalla liikkuen, niin aloittelijoille kuin kokeneillekin konkareille. Safarin aiheina moottorikelkka, mönkiä ja vesijetit.

Satoja aktiviteetteja mistä valita.

Iloista ja rentoa golfia

Hattula golfin alueelta löytyy mm. golfsimulaattori, 9 reikäinen kenttä, golf tuotteisiin erikoistunut myymälä, kuntosali, lounasravintola- ja kahvio Satulinna.

Lopen Topenolta löytyy maatila, jonka arkirutiinit poikkeavat muiden kaltaistensa elämänmenosta. Sari ja Hannu Saukkola vaihtoivat lehmänsä ”peltilehmiin” nyt he ylläpitävät koko maankin mittakaavassa harvinaislaatuista matkailutilaa. Saukkolan tilan maita halkoo Etelä-Suomen ainoa ralliautojen testi-EK.

Varsinaisen testi erikoiskokeen oheen on vähitellen syntynyt oheispalveluja. Ruokailu- ja sauna mahdollisuudet, metsissä kahvila-ravintola, sadan hengen kokoustilat, mainio sauna sekä savusauna, unohtamatta Huljua jossa voi kylpeä kesät talvet.

Turvallisuus

Suomen yleisöystävällisin turvallisuuspalveluiden tuottaja. Nalleturva tarjoaa rautaista turvallisuusalan ammattitaitoa sekä asiakasystävällistä palvelua. Nallet ovat toimineet yleisötapahtumissa eri puolella Suomea. Olemme olleet toteuttamassa mm. seuraavia tapahtumia: Pori Jazz, Ilosaarirock, Kuopiorock, Tahko Juhannus, Summer Up ja Karjurock.

Majoitus

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on tällä hetkellä yli 280 hotellia kuudessa eri maassa. Hämeenlinnasta löytyy kaksi Scandic hotellia, Scandic City ja Scandic Aulanko.

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna on uusi tuote- ja palvelutarjonta paikalliseen tapaan. Hotellin 123 huonetta on uusittu vuonna 2014 ja osassa huoneista on näkymä Vanajavedelle sekä huonekohtainen jäähdytys. Original Sokos Hotel Vaakuna on saanut vaikutteita keskiaikaisesta Hämeen linnasta muotoilussaan, joten hotelli sopii erittäin hyvin Vanajaveden rannalle.

Vanajanlinna

Hämeenlinnassa sijaitseva Hotelli Vanajanlinna on palkittu ja arvostettu kokous-, tapahtuma ja juhlapaikka.Vanajanlinna on korkeatasoinen kokouspaikka ja lisäksi myös erilaisten juhlien ja yksittäisten matkailijoiden kohde.

Hotelli Emilia on yksityinen, kodikas pieni hotelli aivan keskellä Hämeenlinnan kaupunkia kävelykadun varrella. Emiliasta löytyy 41 viihtyisää huonetta, joissa kaikissa on ilmastointi, WiFi, kylpyhuone, TV ja puhelin.

Pintele-järven rannalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Täysin varustellut mökit tilat soveltuu  juhla- ja kokouskäyttöön. Kiinteistö on esteetön, eli pyörätuolilla pääsee kulkemaan muualle paitsi yläkertaan. Tilojen varaus ja tarjottavat hoituvat meidän kauttamme.

Tunnelmallinen Tervaniemen kartano

Tervakosken Tervaniemen nykyaikaiset kokoustilat sijaitsevat keskellä kauneinta Hämettä järven rannalla, metsän ympäröimänä. Kartanomiljöön kauniit salit antiikkihuonekaluineen luovat inspiroivat puitteet onnistuneille kokouksille. Rantasaunoissamme järjestetään perinteisten saunailtojen lisäksi yritystapahtumia ja perhejuhlia. Suuri aurinkoterassi ja Alasjärvi ovat ehdottomia valttikorttejamme. Mökkikylämme 20 viihtyisää hirsimökkiä tarjoavat majoitusta ympäri vuoden. Jokaisessa mökissä on mm. oma sauna, ilmalämpöpumppu ja kodinkoneet.

Catering

Tasolounas

Hämeenlinnalainen pitopalvelu Tasolounas – paljon uutta, paljon jo hyväksi todettua.

Katajan Liha – Kesänmaku sijaitsee Hämeenlinnan Laitikkalassa. Valikoimaan kuuluu maankuulut lihatuotteet ja moneen menoon soveltuva BBQ osaaminen.

Lounasravintola Myllytupa tarjoaa myös ensiluokkaisen pitopalvelun! Lounasravintola Myllytupa sijaitsee Vanajan keksitehtaan tiloissa ja Puusepänkadulla Hämeenlinnan Kantolassa. Myllytupa tarjoaa herkullisen lounaspöydän lisäksi myös korkealaatuisen pitopalvelun. Asiakaskunta muodostuu yksityishenkilöistä, yrityksistä sekä ryhmistä.

Suomen Marsalkka Mannerheimin Metsästysmajaan eli Marskin Maja sijaitsee Lopella. Kokonaisuuteen kuuluvat museo, tilausravintola, tilaussauna ja kelohonkahuvila. Marskin Maja on avoinna ryhmille tilauksesta ympäri vuoden.

Wisahovi tarjoaa tasokkaita ja tyylikkäitä juhla-, kokous- ja saunapalveluita Hämeenlinnan keskustan tuntumassa.
Maistuvat tarjoilut ja mutkaton palvelu ovat valttejamme. Ilmaiset pysäköintipaikat omassa pihassa.
Wisahovin juhlapalvelun voitte tilata myös omiin tai muihin valitsemiinne tiloihin.

Hyvinvointi

Testaus- ja kuntotutkimusasema TesKu Oy on liikunnallisesti ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon suuntautunut yritys. Palveluihimme kuuluvat kuntotestaus, liikunnallinen koulutus sekä ohjaus ja liikuntaneuvonta.

Yritys tarjoaa monipuolisesti luonto- ja eläinavusteista toimintaa sekä virkistäytymismielessä että kuntouttavana toimintana. Harvinaisuutena tallissa asustaa kaksi välimeren miniaasia, jotka hurmaavat kaikki kävijät. Palveluina mm. sosiaalipedagoginen hevostoiminta, hevosharrastetunnit, virkistyspäivät, metsäretket aasien kanssa ja ohjasajo.

Tuntuuko käytössä olevat menetelmät vanhahtavilta? Onko tarve kehittää uutta, parantaa vanhaa! Johtajuustaidolla on tieto ja taito kehittämiseen, joka on hiottu sadoissa projekteissa, joilla toteuttaa kehittämistyö onnistuneesti. Käytämme työmme tukena myös maailman johtavia, testattuja ja hyväksi havaittuja menetelmiä, näin te saatte juuri teille oikeat ratkaisut.

Paino- ja verkkotuotteet

Offset painotuotteet laadulla ja takuulla. Kun vaadit painotuotteiltasi enemmän.

Printscorpio

Suomessa toimiva painotalo jonka osaaminen on kankaalle painaminen mm. puuvillaa ja pellavaa. Silkkipainosta mm. t-paitoja, huiveja, pyyhkeitä, kangaskasseja jne.

Mainoskapteeni

20- vuoden kokemus mainosalalta on opettanut miten asiakas pidetään tyytyväisenä. Laatu, nopeat aikataulut ja luotto siihen, että asiat tehdään sovitusti ovat Mainoskapteenin asiakastyytyväisyyden peruspilareita. Yhdessä ideoimalla voimme saavuttaa suuria asioita, joissa vain mielikuvitus on rajana. Kapteeni käskee, mainostakaa!

Mainospalvelu V.Myllymäki

Mainosviestinnän moniottelija jonka kättenjälki näkyy ja erottuu edukseen arkimediassa.

Kansleri

Korkean tason digimarkkinointia
kiinteään hintaan

Saavutat sen mitä tavoittelet

Esiintymistekniikka

Torvinen Showtekniikka on hämeenlinnalainen kolmen yrityksen ryhmittymä jonka toiminta kattaa seuraavat
asiat: Äänentoisto-, valo- ja AV-tekniikka.

Rockvalot on täyden palvelun yritys, jolta saa avaimet käteen -periaatteella tilaisuutenne valaistuksen. Bändi-, tila- ja rakennusvalaisut mittatilaustyönä.

AV-Palvelut Tykkimies Oy on vuonna 2010 perustettu vahvassa kasvussa oleva AV-alan moniosaaja. Toimipiste sijaitsee Tampereella, josta toiminta ulottuu lähes koko suomen alueelle.

Studio/ Musiikki

Sound Supreme, äänitysstudio sijaitsee Hämeenlinnan keskustan tuntumassa. Tarjoaa asiakkailleen ammattiosaamista viihtyisissä tiloissa. Käytössä on huipputekniikka sekä ammattitaitoiset teknikot.

50 vuotiaasta Tamperelaisesta vankasta kivijalkaliikkeestä löytyy tarpeet lähes kaikkeen. Soitinhuolto, pianonviritys, suurten soittimien siirrot ja jopa soitonopettajat. Soittimet, laitteet, tarvikkeet ja nuotit – Soitellaan.

PR- tuotteet

Suomen Kolibri – enemmän kuin pelkkien mainoslahjojen toimittaja.

Old Labels – auttaa yrityksiä ja yhdistyksiä löytämään heille sopivia tuotteita, vuodesta 2005.

Olen järjestämässä syntymäpäiväni budjettini on 3000€ mitä sillä saan ?2022-08-01T12:05:54+03:00

Ottaessasi yhteyttä meihin kerro mitä haluaisit, me selvitämme mitä se maksaa. Tästä alkaa neuvottelut tuolle 3000 €.

Saanko teiltä kaikki esim. häihin tai syntymäpäiville ?2022-08-01T12:11:23+03:00

Kyllä saat!

Kauttamme onnistuu

  1. Kutsukortit ja tarvittaessa postitus
  2. Juhlapaikan vuokraaminen
  3. Vieraiden kuljetus juhlapaikkaan vaikka ovelta ovelle
  4. Tarjoilut – Pitopalvelu
  5. Mahdollinen ohjelma houstaus
  6. Artistit
  7. Neuvottelemalla asiat selviää

Selaamalla kumppaniemme listaa ja olemalla yhteydessä saadaan onnistuneet juhlat aikaiseksi.

Ovatko artistit ns. teidän ohjelmatoimistossa ?2022-08-01T12:14:31+03:00

Eivät ole,

Kaikki artistimme jotka ovat meillä myynnissä ovat omien ohjelmatoimistojensa listoilla. Meillä on kumppaneina useita ohjelmatoimittajia, meidän kautta voidaan tilata artisti tapahtumaasi.

Kuinka teidän kanssa pääsee kumppanuuteen ?2022-08-01T12:17:35+03:00

Laajennamme kumppanuuksia tarpeen mukaan, mukaan pääsee varmasti!

Olemalla henkilökohtaisesti yhteydessä toimitusjohtajaamme Pekka Wallenstjernaan.

Pekan yhteystiedot löydät täältä

Kuinka teihin saa yhteyden ?2022-08-01T12:19:40+03:00

Parhaiten saa yhteyttä käyttämällä Yhteydenotto lomaketta.

Voit olla yhteydessä meihin myös henkilökohtaisesti.