Yleiset myynti- ja toimitusehdot yrityksille ja yhteisöille

Voimassa 1.5.2002 alkaen

Soveltamisala

Näitä yleisiä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Centerfield Team Finland Oy:n (jäljempänä ”CTF”) tuotteiden (jäljempänä ”Tuote” tai ”Tuotteet”) toimitukseen ja niitä koskeviin tarjouksiin, tilausvahvistuksiin ja sopimuksiin asiakkailleen (jäljempänä ”Ostaja”), ellei muuta ole erikseen kirjallisesti sovittu.

Toimitus

CTF ilmoittaa tarvittaessa tarjouksessaan tai tilausvahvistuksessaan ajankohdan, jolloin Tuotteet ovat lähetysvalmiina CTF:n tai sen alihankkijan varastossa. Mikäli muuta ei ole kirjallisesti sovittu, toimitusaika on ohjeellinen, eikä se ole CTF:a sitova. CTF toimittaa tuotteet annettuun osoitteeseen tai ne ovat noudettavissa CTF:n toimitiloista. Toimitusehto on DDU (FIN01).

Ostajan on tarkastettava mahdolliset kuljetusvauriot sekä toimituksen tilauksenmukaisuus tuotteen vastaanottamisen yhteydessä ja merkittävä ne rahtikirjaan. Huomautukset CTF:lle on tehtävä kahdeksan (8) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Hinta, laskutus ja maksu

Verkkokaupan kautta tehdyistä kertatilauksista, jotka ovat alle 620 euroa (sis. alv 24 %), veloitamme 36 euron (sis. alv 24 %) toimitusmaksun. Mahdolliset ostajan pyynnöstä tehdyt kuljetukseen liittyvät lisäpalvelut, kuten kerroskannot, toimituksen purut ja aikataulutetut toimitukset veloitetaan erikseen voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Mikäli ostaja tilaa myyntierästä poikkeavan määrän tuotteita, CTF:llä on oikeus veloittaa tuotekohtainen pientoimituslisä. Mahdollisista lavoista veloitamme tavaralaskulla. FIN-lavan hinta on 12,40 euroa (sis. alv 24 %). EUR-lavan hinta on 9,92 euroa (sis. alv 24 %). Teholavan (1/2 EUR) hinta on 4,96 euroa (sis. alv 24 %).

Ellei muuta ole kirjallisesti sovittu, CTF:n ilmoittamat hinnat ovat verollisia ja julkisia maksuja, jotka lisätään erikseen kuhunkin laskuun.

Ellei muuta ole kirjallisesti sovittu, ostaja maksaa laskut CTF:lle kymmenen (10) päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Maksun viivästyessä ostaja maksaa 16 % p.a. viivästyskoron sekä mahdolliset perimiskulut oikeudenkäymiskuluineen. CTF:llä on tällöin oikeus tehdyistä sopimuksista huolimatta keskeyttää ostajan tilaamien muiden tuotteiden toimitukset.

Ostajan on esitettävä mahdolliset laskua koskevat huomautukset viimeistään kymmenen (10) päivän kuluessa laskun päiväyksestä.

Muut ehdot

Ellei muuta ole erikseen kirjallisesti sovittu, muilta osin sovelletaan Teknisen Kaupan yleisiä myyntiehtoja (TK Yleiset 2010), jotka löytyvät tämän linkin takaa.

Verkkokaupan kautta tehtäviin tilauksiin sovelletaan lisäksi seuraavia ehtoja: Napsauttamalla ”Tee tilaus” -painiketta tilauksen viimeisessä vaiheessa ostaja tekee sitovan tilauksen tuotteista.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisupaikka

Näihin yleisiin myynti- ja toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia, lukuun ottamatta sen lainvalintasäännöksiä. Mahdolliset riitaisuudet ratkaistaan lopullisesti välimiesmenettelyssä välimiesmenettelystä annetun lain mukaisesti. CTF:llä on kuitenkin oikeus periä saatavansa valitsemassaan käräjäoikeudessa. Ostajan yleisiä osto- ja/tai myyntiehtoja ei sovelleta miltään osin eikä missään tilanteessa CTF:n ja ostajan välisissä sopimussuhteissa.