Centerfield Team Finland Oy

Referenssejämme

Ammattitaitomme on sinun käytössäsi 24/7 , hyödynnä osaamisemme! – CTF – CREW

Monipuoliset palvelumme

Ei ole merkitystä kuka olet, ME hoidamme ongelmasi!

Ohessa muutamia otantoja

SP-Koti Oy Gaala

”Olimme yhteistyössä toista kertaa järjestäessämme koko ketjumme Tänään kotona-päiviä, Tampereella helmikuussa 2019. Yhteistyö onnistui jälleen erittäin hyvin ollen meille vaivatonta ja kuitenkin luoden positiivista tunnelmaa juhliimme.”

Jukka Rantanen, CEO, Sp-Koti Oy

SEO VIP vierailu

”Centerfield Team Finland Oy järjesti erinomaisen ohjelman yhteiselle päivälle yhteistyökumppanimme kanssa. Päivän ohjelma oli täsmällisesti suunniteltu ja toteutettu. Erityisesti pidin siitä, että asiakkaan toiveet oikeasti kuunneltiin ja huomioitiin. Centerfieldin huomaamaton mukanaolo päivän kulussa auttoi myös reagoimaan sujuvasti tilanteen mukaan aikataulumuutoksiin paikan päällä. Näin ei kuolleita hetkiä päässyt syntymään.

ARTO VILJANEN, CEO, SEO

TYHY tapahtuma

”Isomman ryhmän kanssa aikataulujen pitäminen on tärkeää. Tämän kumppanin kanssa aikataulujen pitäminen on itsestään selvää.Laadukas ohjelman tuottaminen ja hyvä huumori luo tunnelman, jonka varassa on helppo jatkaa vakavampienkin aiheiden pariin. Tällä kertaa vuorossa oli ensin kunnon hiki pintaan Sydän-Hämeen Safarien moottorikelkoilla ja mönkijöillä, jonka jälkeen saunan kautta paljuun likoamaan -hieno kokemus”

TEKIJÄ2020

HAMK tapahtuma johon järjestimme xxxx

Beatles tapahtuma

Tampereella OLYMPIA:ssa

Rautalankaa

Tampereella OLYMPIA:ssa

Sotilaskotiliitto ry

100 vuotta- juhlavieotuotanto

Ajankohtainen

Yhteistyössä Museo Militarian kanssa

SUOMI – saunojen maa

Meiltä löytyy joka lähtöön

Juhlapaikat

Pienille ja suurille juhlille

Saamiamme palautteita

Valinnat ohjelmalle ruokailuineen olivat mieleenpainuvia ja poikkesivat positiivisesti normikaavasta. Ralliauton kyydissä olleilla hymy hehkui kasvoilla vielä pitkälle iltaan, kunnes saunan lämpimät löylyt ja järven viileä vesi huuhtelivat sen lempeästi pois. Marskin majan ruokailu itsensä Marsalkan seurassa on kenelle vaan unohtumaton tapa viettää syysiltaa. Kannattaa kokeilla.”

Kiitokset vielä Jari, Ari ja Pekka!”

Arto Viljanen, SEO, CEO

”Järjestimme vuosittaisen henkilökuntajuhlamme Tänään Kotona -päivät Hyvinkäällä tammikuussa 2018. Halusimme nostaa iltajuhlamme tunnelmaa ohjelmaan sopivalla valaistuksella ja musiikilla. Päädyimme käyttämään apuna Centerfield Teamin ammattilaisia. Ilta oli onnistunut ja saimme juhlaan osallistuneilta loistavaa palautetta. Suosittelen Centerfield Teamin ammattilaisia! ”

Jukka Rantanen, SP-koti Oy, CEO

Tarvitsetko apua – MISSÄ!

Me autamme ongelmien ratkaisussa.

Asiakkaidemme tyytyväisyys 93 %
Asioinnin helppous 95 %