Tervakosken Tervaniemi, paratiisi järvenrannalla.

Tervakosken Tervaniemen nykyaikaiset kokoustilat sijaitsevat keskellä kauneinta Hämettä järven rannalla, metsän ympäröimänä. Kartanomiljöön kauniit salit antiikkihuonekaluineen luovat inspiroivat puitteet onnistuneille kokouksille. Kokouksille ja tapahtumille on tilaa pienryhmistä aina sadan hengen tapahtumiin.

Rantasaunoissamme järjestetään perinteisten saunailtojen lisäksi yritystapahtumia ja perhejuhlia. Tervaniemestä löytyy myös sauna jossa UKK on löylytellyt sekä kymmenen parhaan saunan joukkoon rankattu löylyttelytila. Suuri aurinkoterassi ja Alasjärvi ovat ehdottomia valttikorttejamme.

Hirsinen, vanha rantasauna

Tervakosken Tervaniemen viehättävä rantasauna terasseineen sijaitsee kauniina välkehtivän Alasjärven välittömässä läheisyydessä – sauna on nimittäin rakennettu puoliksi järven päälle, mikä onkin suhteellisen harvinaista. Vanhat hirret luovat lämmintä ja levollista tunnelmaa.

Maisemasauna, terassi ja kokoustilat

Maisemasaunan ylellisessä löylyhuoneessakin voi ihastella järvinäköalaa, vaikka 15-20 henkilöä kerrallaan. Kiukaaseen on ladottu 300 kiloa kiviä, ja suuri kivimassa yhdistettynä erinomaiseen ilmanvaihtoon tuottaa upeat löylyt matalan hellittelevällä 80-85 asteen lämmöllä! Lähellä olevan rannan ja saunan välissä on laaja 60-paikkainen terassialue. Löylyjen lomassa voi pulahtaa luonnonveteen uimaan ja talvella teemme lisämaksusta vaikka avannon! Saunarakennuksessa on 50 – 60 hengen kokoustila, joka toimii saunojien takka- ja oleskelutilana.