Pitääkö paikkansa että, The Beatlesia on yleisesti pidetty kaikista vaikutusvaltaisimpana rock-yhtyeenä maailmassa. Tuolle lausahdukselle on kannattajansa ja puolestapuhujansa.

Paikka missä tapahtuma järjestetään on intiimi Beatle musiikki-diggareiden tapahtuma. Paluuta vanhaan ja useampipäiväiseen tapahtumaan ei siis ole kyseessä.

Ainoastaan yhden illan intensiivinen tapahtuma Beatles-musiikin parissa. Tapahtuman suosiosta riippuen on mahdollista myös ensivuoden Beatles ”miittiin”.

Ensimmäisen uudenlaisen tapahtuman tiimoilta otamme siis kehitysehdotuksia vastaan, myös kaikki ideat ovat tervetulleita.

Tapahtumapaikka on nostalginen vanha Tamperelainen elokuvateatteri Olympia. Samoilla jalansijoilla on toiminut Vaudeville ja Pinja, Satakunnankatu 10. Tuo nostalginen paikka on ravintola, salakapakka ja jonka esiintymissalissa on mainiot olosuhteet musiikille hyvine esiintymislavoineen ja lavatekniikoineen. Tilaa löytyy lähes 600 henkilölle.

Tapahtumassa esiintyy Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band ja Tamperelainen The Beatline.


Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band kiteytetysti:

Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band on erikoistunut The Beatlesin ja muun sixties-musiikin esittämiseen. Tämä kansainvälistä tunnustusta saanut ryhmä vie kuulijansa aikamatkalle Hampurin aikaisista vuosista aina Abbey Roadille saakka, Liverpooliin, rakkauden kesään -67 ja Lontoon Savile Rowlle.

Yhtye on esiintynyt useilla keikoilla Liverpoolin BeatleWeekillä mm. Adelphi hotellin pääkonsertissa ja tehnyt yhteiskonsertin Tony Sheridanin kanssa, ja keikkailee jatkuvasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band esittää kattavan läpileikkauksen The Beatles -yhtyeen tuotannosta oikealla the 60’s asenteella ja soundeilla, originaaleista sävellajeista ja alkuperäisillä puvuilla varustettuna.


The Beatline kiteytetysti:

BEATLINE on yksi Pohjolan johtavista 60´s POP ja ROCK sekä The Beatles-vaikutteisista bändeistä.

Bändin tyylikäs ohjelmisto koostuu 60-70 -lukujen ikimuistoisista helmistä, niin ykköshiteistä kuin myös niistä vähemmän kuulluista klassikoista, jotka kaikki kuitenkin tuntevat ja jotka saavat herkästi kaihoisan hymyn kasvoille ja silmäkulmat kostumaan. Laulut imaisevat paikalla olevat bilettämään menneisyyden tiukkaan syleilyyn. Yleisöystävällinen ohjelmisto on rakennettu vahvaan lauluvoimaan ja tyylillä soiviin kitaroihin.

Musiikki perustuu vahvasti 60-luvun brittiläiselle merseybeat -pohjalle, joka sai vaikutteita paljon 50-luvun lopun ja 60-luvun alun amerikkalaisesta Rythm & Blues ja soul-musiikista, Rock´n´Roll artisteista kuten Little Richard ja Chuck Berry, girl groupeista ja toisaalta Buddy Holly, Everly Brothers, Eddie Cochran ja -vaikutteisesta rockmusiikista.

Vahva tämän tyylisuunnan bändi Englannissa oli ennen kaikkea The Beatles, mutta lukuisa määrä muitakin kovan tason yhtyeitä, jotka tekivät kymmeniä kuolemattomia kappaleita; Kuten esim. Gerry & The Pacemakers, Swinging Blue Jeans, The Hollies ja The Searchers ja moni muu. Beatline levy “A Cup Of Beatline” ilmestyi keväällä 2018 ja sai hyvän vastaanoton niin kriitikoilta kuin yleisöltä.

Beatline on kutsuttuna ABBEY ROAD ON THE RIVER tapahtumaan Jeffersonville, INLiput ovat myynnissä >>> TIKKETTI

Tapahtumapaikka Olympia-kortteli, Satakunnankatu 10

Tilaisuuden tuottaa yhteistyössä

Centerfield Team Finland Oy ja GOGO Rodeo