Ammattitaitomme on sinun käytössäsi, hyödynnä osaamisemme!

Neljä hyvää syytä luottaa ammattitaitoon

Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme joustavuudestamme. Olemme käytettävissäsi aina, kun tarvitset apua. Ratkaisemme kaikki ongelmat nopeasti ja sujuvasti.

Huolenpito

Meille on tärkeintä, että sinun elämäsi on helppoa, työ,- vapaaaikasi huoletonta ja että vieraillesi jää loistava kokemus tapahtumastasi. Huolehdimme, että kaikki on sujuvaa ja muistuttelemme tarvittaessa vastuullesi jääneiden asioiden toteuttamisesta ajallaan.

Luotettavuus

Tapahtumasi onnistuminen ja vieraidesi tyytyväisyys on kunnia-asia myös meille.

Helppous

Kaikki tarpeellinen yhdellä yhteydenotolla

Kokemus

Me Centerfield Team Finlandissa tiedämme tarkalleen, mitä tapahtuman järjestäminen vaatii ja mitkä asiat tekevät tapahtumasta sujuvan ja ongelmattoman. Kun tähän lisätään vielä meidän kokemuksemme ja huolellisuutemme, ovat osallistujat varmasti tyytyväisiä tapahtumaasi.

Keitä olemme

Olemme erikoistunut erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Toteutamme tilaisuutesi syntymäpäivistä isoihin juhlallisuuksiin. Työhyvinvointi, virkistymispäivät ja kokoukset ns. avaimet käteen periaatteella. Entisen työmme mukanaan tuoma kokemus tapahtumien tuottamisesta on yhteenlaskettuna lähes 70 vuotta.

Oman osaamisemme tukena meillä on erittäin laaja monialainen kumppanuusverkosto. Pyrimme laajentamaan ja kehittämään osaamistamme ja verkostoamme jatkuvasti.

Miksi valitsisit MEIDÄT?

Oletko järjestämässä juhlia tai tapahtumaa? Haluatko säästää aikaasi, vaivaasi ja mahdollisesti myös kustannuksiasi?

Järjestäjänä tiedät mitä haluat, mutta tiedätkö kaikki palikat mitä haluamasi tapahtuma vaatii onnistuakseen?

Ole yhteydessä meihin. Kauttamme saat kaiken tarvittavan jopa vain yhdellä yhteydenotolla ja tapaamisella. Neuvottelemme tapahtumasi kokonaisuudesta ja niistä asioista mitä tapahtumasi tarvitsee. Onnistunut kokonaisuus on tapahtuman A ja O.

Tapaaminen voidaan toteuttaa omissa tiloissamme tai paikassa missä haluat! Onnistunut tapahtuma on kunnia-asiamme.

Olemme Hämeen kauppakamarin jäsen

Olemme rekisteröity matkanjärjestäjä