Tälläkin hetkellä moni miettii TYHY,- TYKY, virkistys-, koulutuspäivän tai mahdollisesti jopa suuremman seminaarin järjestämistä omalle työyhteisölleen tai yhteistyökumppaneilleen / asiakkailleen. Usein törmätään esimerkiksi seuraavanlaisiin kysymyksiin:

-”Kenelle annan tämän tehtäväksi?”

-”Riittääkö tähän yksi henkilö vai pitääkö laittaa kokonainen työryhmä suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumaa?”

-”Kauankohan siinä suunnittelussa menee aikaa?”

-”Kuka suunnittelijan/työryhmän muut työtehtävät tekee sillä aikaa?”

-”Palaverissa onneksi päätettiin aihe, mutta missä se voitaisiin järjestää?”

-”Ruokaillakin pitäisi, mistä syötävät / juotavat hommataan?”

-”Olisiko mahdollista saada miehille ja naisille omaa aktiviteettia?”

Näiden kysymysten lisäksi on myös paljon muita yksityiskohtia, jotka pitää sopia tai hoitaa päivän aikana.

Hyvät johtajat tietävät yhdessä vietetyn päivän merkityksen! Työntekijät taas arvostavat työnantajan panostusta päivään. Kun työntekijät ovat tyytyväisiä, niin työilmapiiri paranee ja he tuntevat olevansa tärkeä osa yrityksen toimintaa. Siksi onkin tärkeää, että virkistystoimintaan käytetään resursseja ja virkistyspäiviä järjestetään työskentelyn vastapainoksi.

Loppujen lopuksi virkistäytymispäivään sijoitettu panostus maksaa itsensä nopeasti takaisin työntekijöiden hyvinvointina ja kasvaneena motivaationa.

Onko ylläolevat kysymykset tuttuja? Oletko samaa mieltä johtopäätöksistä?

Olemme paketoineet muutamia vaihtoehtoja joita tapauskohtaisesti ja asiakkaiden toiveiden mukaan voidaan muokata Teille parhaiten sopivaksi kokonaisuudeksi.

Centerfield Team Finland Oy toteuttaa toiveidesi mukaisesti tapahtuman, jolloin kukaan työyhteisönne avainhenkilöistä ei joudu olemaan liikaa poissa omasta työtehtävästään.

Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse, niin pääsemme yhdessä miettimään Teille parasta vaihtoehtoa. Yhteystietomme löytyy sivustomme Yhteystiedot –välilehdeltä. Siellä on myös yhteydenottolomake, jonka täyttämällä me olemme teihin päin yhteydessä.

YRITYKSILLE: ALOITA SUUNNITTELU TÄSTÄ >>>

Centerfield Team Finland Oy