Alamme miettiä, miten saisimme tapahtumat uuteen nousuun ja sitä, miten saisimme laajennettua messujen asiakaskuntaa. Työsarkaa kyllä riittää, sillä keväällä 2020 puhjennut koronapandemia iski tehokkaasti kaikkiin tapahtumiin.

Messujen pitopaikaksi näyttää vakiintuneen Loimua-areena ja Hämeenlinnan urheilupuisto tutummin Pullerin kenttä-alue. Alue sijaitsee suhteellisen lähellä keskustaa ja on ainoa paikka, jossa osa esittelijöistä saadaan myös sisätiloihin, kun suomen kesän säät eivät välttämättä aina suosi ulkotapahtumia.

Elomessujen osalta haasteena on saada sen vetovoimaisuus palautettua. Suunnitelmissa onkin kohdentaa monipuolisempaa ohjelmaa koko perheelle.

Paikalliset urheiluseurat on myös tarkoitus ottaa mukaan esittelemään Hämeenlinnan laajaa tarjontaa. Hommat on aloitettu kontaktoimalla ja hankkimalla palautetta näytteileasettajilta ja kävijöiltä.

Otamme mielellämme vastaan kehittämisideoita. Jos olet ollut messuilla näytteilleasettajana tai messuvieraana, voit laittaa meille palautetta seuraaviin sähköpostiosoitteisiin.

ari.viitala (a) media.fi , pekka.wallenstjerna (a) media.fi tai jari.markkula (a) media.fi.

ps. korvaa (a) @ merkillä