Centerfield Team Finland Oy ja Lopen Topenossa sijaitseva Saukkolan EK solmivat kumppanuuden. Saukkola on ainutlaatuinen moottori miesten ja naisten aktiviteetti paikka, monipuolisine ajoneuvoineen. Voit kokea vauhdin hurmaan ammatiikuljettajan kyydissä tai ajamalla itse.

Saukkola on maatila, jonka arkirutiinit poikkeavat muiden kaltaistensa elämänmenosta. Sari ja Hannu Saukkola vaihtoivat lehmänsä ”peltilehmiin” nyt he ylläpitävät koko maankin mittakaavassa harvinaislaatuista matkailutilaa. Saukkolan tilan maita halkoo Etelä-Suomen ainoa ralliautojen testi-EK.

Varsinaisen testi erikoiskokeen oheen on vähitellen syntynyt oheispalveluja. Ruokailu- ja sauna mahdollisuudet, kahvila-ravintola, sadan hengen kokoustilat, mainio sauna sekä savusauna, unohtamatta Huljua jossa voi kylpeä kesät talvet.

Talvella on mahdollisuus liukkaankelin ajoharjoitteluun, alue on suljettu yleiseltä liikenteeltä joten ajokortitonkin voi tulla harjoittelemaan vaikkapa ennen autokoulua.

Uutena osana toimintaa on erilaiset juhlatilaisuudet syntymäpäivät, häät tai vaikkapa latotanssit. Kaikkeen toimintaan jota Saukkolassa harrastetaan on aina mahdollista kytkeä omavalmisteena syntyvä maukas kotiruoka sekä leivonnaiset.